Siirt İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Ahlak ve bilgi sahibi, eğitimde yaşanan gelişmeleri yakından takip eden, kendi yeteneklerinin farkında, hedefleri olan nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Dinine bağlı, vicdanlı, bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı “yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı ve geleceğe ışık olmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.

Başarılar: 1-)Türkiye geneli Koza deneme sınavı -1´in, Siirt ili 25 okulun katıldığı deneme sınavında il 1.si,3.si,5.si,6.sı,8.si öğrenci dereceleriyle ilk ona beş öğrencimiz başarıyla girmiştir. 2-)Türkiye geneli Koza deneme sınavı -2´nin, Siirt ili 4.sü ve okul 1.si AYŞE ERDEMCİ olmuştur.

Saatler: 08:00 - 12:00 (SABAH- ÖĞLEN) 13:00 - 15:20 (ÖĞLEDEN SONRA VE ÇIKIŞ)
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: